fredag 18. mai 2012

JA VI ELSKER

dette landet som det stiger frem. gratulerer med dagen kjære nordmenn, kunne ikke vært stoltere av landet mitt enn det jeg er i dag.

i år ble det null bunad, ingen pølser og ikkenoe barnetog. manglet rett og slett 17.mai-følelsen. prøvde å forklare folk på skolen hva vi gjør på 17.mai, men jeg tror ikke de helt skjønner hele at atmosfæren(??) er det viktige. uansett. annerledes var det hvertfall!

hjalp jo ikke at vi også hadde noe som
heter "every 15 minutes" på skolen, hvor vi gjenopplevde en bilulykke og folk på skolen vår "døde". de hadde mannen med ljåen som kom inn i klasserommene og tok med seg elever som vi senere så stå ved gravstøtta si.. imorra er det visst "begravelse"
for den "døde". dette er rett og slett for å vise hvordan fyllekjøring kan ende, og virkelig åpne øynene til ungdommer. såklart var det mange studenter som ikke skjønte poenget i dette og sol så
på det som feil bruk av ressurser og penger, med tanke på at det kosta $10 000 og det var fullt av politi, brannmenn og sykebiler på steder for å gjøre det mest mulig troverdig. oh well. sterkt var det hvertfall.

dette var nok en av grunnene til at jeg og mange andre var litt nedfor idag. uansett! selv om jeg er litt sent ute, gratulerer med dagen Norge! hipp hipp hurra ❤

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar